مشاوره تحصیلی وکنکور

در اینجا سعی میکنیم راهنمای تحصیلی و کنکور باشیم

مشاوره تحصیلی وکنکور

در اینجا سعی میکنیم راهنمای تحصیلی و کنکور باشیم

ماه های پایانی فرصت برای آمادگی کنکور 1400 و نکاتی که نباید از آنها غافل شد

مدل های غلط برنامه ریزی کنکور 1400

همانطور که در مطلب نکات مهم در انتخاب مشاور کنکور گفته شد باید مراقب برنامه ریزی های اشتباه باشید


1) برنامه ریزی دیمی و بی هدف کنکور 1400

هر درسی که خواستیم بخوانیم،هر وقت خواستیم درس را تغییر دهیم. زمان و حجم کار نیز اهمیتی ندارد.


وقتی برنامه منظم و دقیق نداشته باشید و هدفی تعیین نکنید، معمولا احساس رضایت و یا نارضایتی کاذب از عملکرد خود دارید.


برنامه ریزی معیار مشخصی است برای بررسی عملکرد شما در هنگام درس خواندن.


2) برنامه ریزی حجمی-اولویتی کنکور 1400

حجم درس هایی که قرار است خوانده شود مشخص است اما زمانی برای آن در نظر گرفته نشده است.این مدل برنامه ریزی نیز اشتباه است و باعث می شود اجرای هر درس زمان زیادی ببرد و درس های انتهای لیست جا بماند.


احتمالا برای شما پیش آمده است که برای آمادگی برای کنکور ۱۴۰۰ قصد تمیز کردن اتاق خود را داشته باشید اما چون زمان خاصی برای اتمام آن در نظر نگرفته اید این فرایند روزها طول میکشد اما اگر ناچار به تمیزکردن باشید ظرف چند ساعت کار خود را به پایان میرسانید.


تا زمانی که مشخص نکنید چه حجمی را در چه زمانی تمام کنید برنامه ی شما بهینه نیست.


3) برنامه ریزی زمانی-اولویتی کنکور 1400

در این مدل برنامه ریزی نیز تنها زمان اختصاص داده شده به هر درس مشخص می شود و حجم درس معنایی ندارد.در این نوع برنامه ریزی معمولا زمان زیادی هدر می رود و از نهایت بازده ی خود استفاده نمی کنیم.


اگر برای بازه ی زمانی مورد نظر حجم مشخصی تعریف نکنید معمولا دچار وسواس یا اهمال کاری در کنکور میشوید.

اولین گام: مشخص کردن هدف

از جمله گام های اساسی و اصلی جهت دستیابی به موفقیت و رتبه برتر شدن در کنکور سراسری علوم تجربی، تعیین هدف است.


در نتیجه، پیش از انجام برنامه ریزی اقدام به تعیین هدف خود کنید و بدانید که قصد ادامه تحصیل در کدام مرکز دانشگاهی و رشته تحصیلی را دارید.


این گونه و با مشخص کردن هدف، قبل از برنامه ریزی روزانه کنکور تجربی و همین طور برنامه ریزی هفتگی کنکور تجربی در واقع شانس موفقیت خود را به میزان بسیار زیادی بالا می برید.


توصیه می کنیم که هدفتان را در یک دفترچه و یا بر روی یک برگه کاغذ یادداشت کنید و هر روز نگاهی به آن بیندازید. به عنوان مثال، این جمله را بنویسید: “من در کنکور سراسری در رشته پزشکی دانشگاه تهران قبول می شوم”.


نکته دیگر این که، هرگز امیدتان را برای رسیدن به هدف یعنی قبولی در رشته و دانشگاهی عالی از دست ندهید.


 


دومین گام: برنامه ریزی اصولی و دقیق

کلیه داوطلبان و متقاضیان شرکت کننده در کنکور سراسری علوم تجربی همواره باید از این موضوع اطلاع داشته باشند که رسیدن به هدف در گرو داشتن برنامه ریزی به شکلی دقیق و بسیار اصولی است.


شما عزیزان می توانید برنامه ریزی روزانه کنکور تجربی و یا برنامه ریزی هفتگی کنکور تجربی خود را در قالب جدول برنامه ریزی طراحی نمایید.


حتی می توانید برای نوشتن این برنامه از دفتر برنامه ریزی استفاده کنید. به این صورت که، ساعت های مطالعه و درس های خود را در آن یادداشت کنید و برای هر یک از مباحث و دروس نیز شماری تست (تألیفی و کنکور) را در نظر بگیرید.


شاید این سؤال برای شما مطرح شود که چگونه باید تقسیم بندی درس ها را انجام داد؟ باید عرض کنیم که، شما در ابتدا باید درس هایی که علاقه بیشتری به مطالعه آن ها دارید را در الویت بگذارید تا بدین ترتیب انرژی بیشتری برای خواندن آن ها داشته باشید.


اگر می خواهید بازدهی و بهره وری مطالعه خود را بالا ببرید پس از هر یک ساعت زمانی را به استراحت اختصاص دهید. (10  الی 15 دقیقه)


از طرف دیگر، داشتن برنامه ریزی اصولی و دقیق در گرو اطلاع داوطلب از اصول و قواعد مورد نیاز برای مطالعه همچون خلاصه نویسی، ساعات کاری برای مطالعه، مکان مناسب برای مطالعه و همین طور نحوه تسلط کامل بر مطالب و محتوای کتب درسی و شناخت بهترین موسسات جهت شرکت در آزمون های آزمایشی است.


 


سومین گام: کلی خوانی را در کنکور کنار بگذارید

دوستان عزیز شما باید برای کنکور سراسری به صورت کنکوری درس بخوانید و کلی خوانی را در برنامه ریزی خود به طور کلی فراموش کنید.


شاید بپرسید که منظور از کنکوری خواندن چیست؟ منظور از کنکوری خواندن این است که مطالب را جهت یادگیری و به شکل جزء به جزء مورد مطالعه قرار دهید و صرفاً جهت تمام کردن کتب، درس ها را نخوانید.


در حقیقت، برای آزمون سراسری باید دروس را عمیق تر و مفهومی تر مورد مطالعه قرار دهید. در غیراین صورت، موفقیت فقط برایتان به صورت یک رویا باقی می ماند.


در ضمن، هرگز مطالب را حفظ نکنید و از تکنیک ها و روش های خاصی جهت یادگیری بهره ببرید.


 


چهارمین گام: ثبت نام و شرکت در آزمون های آزمایشی

ثبت نام و شرکت در آزمون های آزمایشی با کیفیت بالا و آزمون هایی که کمک بسیاری به شما در رسیدن به موفقیت می کنند را جدی بگیرید.


در طول سال های اخیر، موسسات مختلف با هدف آشنا کردن داوطلب کنکور با محیط برگزاری آزمون و آماده کردن آن ها برای این ماراتون بزرگ اقدام به برگزاری آزمون های آزمایشی می کنند.


جهت کسب آمادگی بیشتر برای مؤفقیت در این آزمون ها از دفتر برنامه ریزی غافل نشوید. جدول برنامه ریزی خود را براساس برنامه آزمون ها به صورت برنامه ریزی هفتگی تجربی و برنامه ریزی روزانه کنکور تجربی تنظیم کنید.


در ادامه شماری از اصول برنامه ریزی در گروه علوم تجربی را خدمتتان توضیح می دهیم.

منبع : 

https://pasokhbama.com/%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد